Tom Totté (POM), Kees Neven (Mail to Pay) en Johannes Vermeire (POM)

De fintechbedrijven POM en Mail to Pay brengen hun expertise in betaaldiensten en creditmanagement samen en varen in België voortaan onder de POM-vlag. POM groeide op acht jaar tijd uit tot innovatieve koploper in de digitale betaalsector, met meer dan 1300 klanten in uiteenlopende sectoren. Mail to Pay is in Nederland dan weer grondlegger van debtor process automation.

“Met de samenvoeging van onze activiteiten met die van Mail to Pay zetten we een volgende stap vooruit”, aldus Johannes Vermeire, co-founder en CEO van POM. “We verbreden ons aanbod met oplossingen voor factuuropvolging en kunnen zo
nog meer toegevoegde waarde bieden aan onze klanten en partners”,

“Met POM en Mail to Pay brengen we twee toonaangevende technologiebedrijven samen onder één dak”, vult Kees Neven, CEO van de Mail to Pay Group, aan. “Uit de combinatie van innovatieve betaaloplossingen en geautomatiseerd creditmanagement ontstaan nieuwe mogelijkheden om vlotter, efficiënter en klantvriendelijker betalingen te ontvangen.”

Na de krachtenbundeling blijven de organisaties sterk inzetten op innovatie. “Achter de schermen werken we bijvoorbeeld samen met Bancontact Payconiq Company aan
een oplossing tegen betaalfraude via phishing en ontwikkelen we nieuwe betaaloplossingen op basis van de PSD2-wetgeving”, besluit Tom Totté, co-founder en CCO van POM.