Trensition-founders Mike Vanderroost, Vincent Defour en Mathias Colpaert

Trensition, een AI-driven strategic intelligence platform dat internationale organisaties, overheden en consultants ondersteunt in het nemen van beter onderbouwde strategische beslissingen, krijgt een kapitaalinjectie van 1,8 miljoen euro. Investeerders zijn Capricorn Digital Growth Fund en Ageas. Het kapitaal zal worden aangewend om het platform internationaal te schalen en het team uit te bouwen.

“Vandaag lopen we met onze technologie voor op de internationale concurrentie”, vertelt Vincent Defour, CEO van Trensition. “De kapitaalinjectie zal ons helpen die voorsprong verder uit te breiden en tegelijk ons product internationaal te schalen. Daarom moeten we het team uitbouwen, onder meer met full stack developers, marketeers en business developers, projectmanagers en strategische consultants.”

“Trensition is een betrouwbare, lange-termijnpartner van Ageas, wat het bedrijf in combinatie met de toenemende aandacht voor AI-gedreven strategische intelligentie tot een heel aantrekkelijke investeringsopportuniteit maakt”, aldus Hans De Cuyper, CEO van Ageas.