Bert Pauwels (Pauwels Consulting) en Dirk Burgmans (Science@Work)

Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor voor life sciences, engineering en IT, neemt het Nederlandse werving- en selectiekantoor Science@Work over, dat in de Belgische en Nederlandse wetenschappelijke en laboratoriumsector een sterke marktpositie heeft. Waar Pauwels Consulting zich met meer dan 1100 werknemers richt op consultancy diensten in life sciences, engineering en IT, levert Science@Work een belangrijk aandeel in de werving en selectie van vaste banen. Niet minder dan 450 professionals vonden in 2021 een nieuwe baan dankzij Science@Work.

Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al elf overnames op zeven jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van 25 miljoen naar meer dan 120 miljoen euro.

“Na jaren van sterke organische groei, zochten wij naar samenwerkingsverbanden om onze verdere ambities gestalte te geven”, aldus Dirk Burgmans, directeur van Science@Work. “Vanaf het eerste gesprek met Pauwels Consulting merkten wij enorme overeenkomsten in onze dienstverlening en bereik. Ook zitten wij op één lijn op het gebied van bedrijfsvoering, toekomstvisie en cultuur, met grote focus op kwaliteit en duurzame groei.”

Bert Pauwels, managing director van Pauwels Consulting: “Met het ervaren team van Science@Work staan we nog sterker in de markt, niet alleen voor tijdelijke projecten maar ook om klanten bij te staan in de zoektocht naar toptalent voor vacatures in vast dienstverband. Samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien van specialisten in en rondom het labo, quality assurance en regulatory affairs in België en Nederland.