Steven Debrauwere (CEO) en Arne Gyssels (SDR) in Contractify’s nieuwe kantoor

Het Gentse SaaS-bedrijf Contractify, gespecialiseerd in geautomatiseerd contractbeheer, opent een eerste kantoor in Nederland en zet zo een belangrijke stap in zijn ambitie Europa te veroveren met de meest toegankelijke contractbeheersoftware voor middelgrote ondernemingen. Heel concreet helpt de cloudsoftware bedrijven bij het centraliseren, beheren en ondertekenen van alle contracten in één veilige contractbibliotheek. Naast deze functies zal Contractify dit jaar een nieuwe AI-feature lanceren, die klanten contracten tot vijf keer sneller laat registreren.

“Als scale-up kan je niet groeien als je blijft vissen in eigen land”, vertelt Steven Debrauwere, CEO van Contractify. “Na enkele jaren succesvolle activiteit in België, werden de pijlen als test ook op Nederland gericht.”

Uit gesprekken met bedrijven in Nederland merkten we namelijk dat er al meer bewustzijn was rond problemen met het beheren van contracten. Ondertussen zijn al enkele Nederlandse bedrijven aan de slag gegaan met de contractmanagementsoftware. Ondanks de stijgende digitalisering vinden we het belangrijk om dicht bij onze Nederlandse klanten te staan. Met een kantoor in Utrecht is de uitvalsbasis in Nederland verzekerd.

Het hoofdkantoor van het softwarebedrijf blijft gevestigd in Evergem, nabij Gent.