Deliverect, de Gentse scale-up die de food- en horecasector helpt om versneld online te gaan en online bestellingen eenvoudig te beheren, opent een nieuw kantoor in het Nederlandse Amersfoort. Dat vormt meteen ook een van de belangrijkste R&D hubs van de scale-up. De innovatieve technologie van Deliverect wordt vandaag door 32.000 restaurants in meer dan 40 landen gebruikt.

“Met dit nieuwe kantoor willen we het groeiende team in een creatieve en innoverende werkomgeving samenbrengen”, aldus Jelte Vrijhoef, co-founder en CIO van Deliverect. “Wij staan voor vrijheid van werken, flexibiliteit, een gezonde dosis ambitie en een diverse en multiculturele werkomgeving, waarin sociale interactie de driving force voor innovatie is.”

“Wij zijn er trots op dat Deliverect vanuit Amersfoort zijn wereldwijde ambities wil waarmaken”, vult burgemeester van Amersfoort Lucas Bolsius aan. “Daar leent Amersfoort zich goed voor: centraal gelegen en goed bereikbaar voor werknemers en klanten uit de hele wereld. En alle faciliteiten die een groeiend internationaal bedrijf mag wensen.”