Jeroen De Wit (Teamleader) en John Reynders (Visma)

Europees leider in cloudsoftware Visma neemt de Gentse scale-up Teamleader over van investeerders Fortino Capital, Keen Venture Partners en PMV. Door de aansluiting bij Visma en de brede ondersteuning kan Teamleader de groeiambities versnellen. Tien jaar na de oprichting werken ruim 13.000 organisaties met Teamleader en vloeit er voor meer dan tien miljard euro aan facturen door de Teamleader-systemen.

“Voor de volgende groeifase van ons bedrijf is het belangrijk dat we bij een goede technologiepartner aansluiten die ons kan helpen met onze plannen”, aldus Jeroen De Wit, founder en CEO van Teamleader. “Tegelijkertijd krijgen we hulp op het gebied van technologie, security, commercie en bedrijfsvoering. Daarnaast zijn er binnen Visma veel bedrijven die dezelfde doelgroep bedienen als wij. Daardoor kunnen we de kansen die er liggen in de markt gezamenlijk pakken.”

“Teamleader begrijpt dienstverlenende organisaties als geen ander”, vult John Reynders, Area Director Benelux Visma, aan. “Het heeft voor hen de meest gebruiksvriendelijke software gemaakt die er op de markt is. Samen kunnen we dienstverleners helpen om zich te richten op hun kernactiviteiten door bedrijfsprocessen te versimpelen en te automatiseren.”