Get Driven-founder en CEO Gunther Ghysels

De boodschap in de uitgebreide LinkedIn-post van Gunther Ghysels kwam als een donderslag bij heldere hemel: ondanks het feit dat het door hem in 2016 als nevenproject opgerichte Get Driven – waarbij klanten in hun eigen wagen worden rondgereden door studenten – groeit als kool, stopt hij als CEO. Alle aandelen komen in handen van House of Talent-CEO Steve Rousseau, die in 2017 als aandeelhouder in het bedrijf stapte en sowieso meerderheidsaandeelhouder was.

“Ik heb altijd gezegd dat ik een creatieveling ben die graag met nieuwe ideeën komt, maar de fase waarin Get Driven zich nu bevindt, heeft een échte CEO nodig”, klinkt het in zijn LinkIn-bericht. “Iemand die georganiseerd is, die cijfers kraakt, de gegevens begrijpt. De laatste maanden waren mijn inspanningen als CEO gewoon niet wat ze moesten zijn en ik was echt boos op mezelf omdat ik mijn motivatie niet meer kon vinden. Zo’n mooi, cool, snelgroeiend bedrijf heeft een echte CEO nodig. En ik ben er zeker van dat het dan nog sneller zal groeien.”

Anno 2022 telt Get Driven meer dan 12.000 geregistreerde gebruikers, zal de kaap van drie miljoen euro worden overschreden en maakt de start-up zich klaar om in de UK en Duitsland uit te rollen. Binnenkort start de procedure voor een nieuwe CEO.