Bizzy-founders Steve Declercq en Hendrik Keeris

Bedrijfsdataplatform Bizzy heeft een kapitaalsverhoging van 800.000 euro succesvol afgerond. Met deze tweede ronde in minder dan negen maanden tijd zit Bizzy nu aan zo’n twee miljoen euro. Onder meer Pieter Casneuf (founder ADAM Software), Stéphane Ronse (founder FoodBag) en Jonas Deprez (founder Daltix) stapten in het kapitaal. Tijdens de eerste ronde kon Bizzy al rekenen op financiering van StarApps, VLAIO, Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde (oprichters van Wasbar) en start-up financierder Pitchdrive.

Dankzij twee succesvolle kapitaalrondes is Bizzy goed op weg om Europa te veroveren. Dit jaar nog zet de start-up voet aan wal in het Verenigd Koninkrijk, en in 2023 zijn de buurlanden aan de beurt. “Ondernemers, verkopers, marketeers en businessanalisten… zijn al lang niet meer uitsluitend actief binnen de eigen landsgrenzen”, aldus co-founder Hendrik Keeris. “Alleen bestaan er niet veel platformen die data van bedrijven uit verschillende landen overzichtelijk presenteren en analyseren. Wat Zoominfo is in Amerika, willen wij in Europa zijn.

Bizzy werd begin 2022 opgericht in de schoot van StarApps, de start-up studio van serie-ondernemers Lorenz Bogaert, Toon Coppens en Nicolas Van Eenaeme. Vandaag brengt de start-up bedrijfsdata en -inzichten van meer dan negen miljoen Belgische en Engelse bedrijven in kaart.