De eerste lichting start-ups van Start it @CBC

Start it @KBC opent onder de naam Start it @CBC zijn eerste vestiging in Wallonië, meer bepaald in La Grand Poste, het digitale en creatieve hart van Luik. Start it @CBC wil het Waalse ecosysteem van start-ups en scale-ups versterken en bruggen bouwen met de netwerken in Vlaanderen, Brussel en het buitenland. In de komende maanden starten twintig start-ups er aan een intensief groeitraject van een jaar.

Zeker in coronatijden, waar Waalse ondernemers zichzelf voortdurend opnieuw moeten uitvinden, is het belangrijk om ondernemerschap aan te moedigen en actief te ondersteunen

“Zeven jaar van pionieren met Start it @KBC heeft een beproefde methodologie opgeleverd”, aldus Clemens Scholzen, CEO van CBC. “Die heeft niet alleen het Belgische start-up landschap een stevige boost gegeven, maar ook impact gehad op de hele economie. CBC is bijzonder trots dat we mogen deelnemen aan de lancering van dit project.”

“Zeker in coronatijden, waar Waalse ondernemers zichzelf voortdurend opnieuw moeten uitvinden, is het belangrijk om ondernemerschap aan te moedigen en actief te ondersteunen.”