Marc Peeters, CEO van Group S

Group S breidt zijn aanbod uit met twee extra innovatieve applicaties, dit dankzij de overname van Pootsy (een tool op maat van dienstenchequesector) en een partnership met Beeple, een HR-oplossingen rond tijdelijke en flexibele werkkrachten.

“Deze investeringen hebben voor Group S een zeer duidelijk doel: het leven van onze klanten en werknemers gemakkelijker maken”, aldus CEO Marc Peeters. “Recent namen we daarom ook AAPI over, een handige tool specifiek voor de horecasector.”

Deze investeringen hebben voor Group S een zeer duidelijk doel: het leven van onze klanten en werknemers gemakkelijker maken

"Na 5 jaar groeien, is het hele Pootsy-team erg trots om zich aan te sluiten bij Group S”, vult Julien Renglet, CEO van Pootsy, aan. “De uitgesproken digitaliseringsambities van Group S – een referentiespeler op HR-gebied – maken het mogelijk om onze missie verder te zetten.”

“Beeple is trots op het partnership met Group S, een gevestigde waarde in HR”, belsuit Karel Rabaut, CEO van Beeple. “Met onze tool willen we meer ownership leggen bij medewerkers en de transparantie over werkuren, werkrooster en planning verhogen.”