Han Kleppe, founder van Leadinfo

Nog geen week nadat team.blue aankondigde dat founder Jonas Dhaenens een stap opzij zet als CEO en zijn belangrijkste investeerder HG Capital zorgt voor extra financiële slagkracht, maakt het toonaangevende hostingbedrijf bekend dat het een meerderheidsbelang verwerft in Leadinfo.

Laatstgenoemde is een Nederlandse scale-up met een team van 25 experts, die zich ontpopte tot een Europese topspeler in realtime leadgeneratie. Het SaaS-bedrijf uit Rotterdam werd in 2017 opgericht door Han Kleppe en bedient meer dan 3.000 klanten en 1.200 marketingbureaus verspreid over gans Europa.

“Ik ben echt trots om toe te treden tot team.blue en onze bekroonde software te kunnen schalen over hun afzetgebied. Ik kijk ernaar uit om ons product- en partnerprogramma in 15 landen uit te rollen en aan te bieden aan meer dan 2,5 miljoen klanten”, aldus Han Kleppe, oprichter en CEO Leadinfo. “Als ondernemers delen Jonas (Dhaenens, oprichter & voorzitter van team.blue; nvdr) en ik dezelfde winnaarsmentaliteit en het was mooi om te merken dat deze mindset ook sterk verankerd is in de bedrijfscultuur van team.blue.”