Yasmien Naciri, nieuwe manager van het Innovatiecentrum Werk

Yasmien Naciri wordt de nieuwe manager van het Innovatiecentrum Werk, een initiatief van stad Antwerpen, VDAB, provincie Antwerpen en stad Turnhout. Vanaf 1 juli zal ze de operationele en strategische leiding opnemen van dit innovatiecentrum. Naciri was eerder wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Antwerpen, waar ze werkte aan verschillende onderzoeksprojecten rond de arbeidsmarkt.

Samen met mijn team hoop ik het arbeidsmarktvraagstuk vanuit andere invalshoeken te benaderen en vooral de huidige aanpak in vraag te stellen”, aldus Yasmien Naciri. “Alleen op die manier kunnen we samen vooruitgang boeken en tot concrete oplossingen komen.”

“Ambities zijn er om te realiseren”, vult Erica Caluwaerts, schepen voor werk stad Antwerpen, aan. “Met deze nieuwe benadering om meer mensen aan het werk te krijgen, laten we Antwerpenaren én Antwerpse bedrijven groeien. Haar opgebouwde expertise, uitgebreide netwerk en passie voor de arbeidsmarkt zijn waardevolle bouwstenen voor deze nieuwe uitdaging.”