Michael Bouwens, CEO Armonia Benelux

Het Franse familiebedrijf Armonia Group, een internationale leider in de markt van hospitality en facility management, neemt Receptel over. De Belgische marktleider in hospitality en receptiediensten, met 150 klanten in eigen land en een jaaromzet van 10 miljoen euro, was eigendom van RGF Staffing.

“Deze deal stelt Receptel in staat om verder te groeien en nog succesvoller te worden”, aldus Michael Bouwens, CEO bij Armonia Benelux. “Wij gaan investeren in technologie en apps, en het personeel van Receptel meer opleidings- en ontwikkelingskansen bieden. Het merk en de cultuur van Receptel blijven behouden. De komende jaren willen we samen het dienstenaanbod verder ontwikkelen.”

Met deze overname treedt Receptel toe tot een sterke internationale familie van gelijkgestemde bedrijven, elk gespecialiseerd in hospitality en facilitaire dienstverlening”, vult Caroline Saeremans, business unit manager bij Receptel, aan. “De overname biedt Receptel nieuwe kansen voor zowel klanten als medewerkers.”