Kris Kerremans, oprichter en eigenaar van end-to-end technologiepartner Inuits, stapt als investeerder in Dockflow en neemt zo een minderheidsbelang in de Antwerpse innovatieve logistieke start-up. Over welk bedrag het precies gaat, is niet geweten .

De nieuwe aandeelhouder zal Dockflow toelaten zijn klantenbestand uit te breiden, nieuwe features voor maritieme logistieke spelers te ontwikkelen en het team te schalen. De start-up, in 2018 opgericht door Troy Muyshondt, Michiel Valee en Pauline Van Ostaeyen, sluit zich aan bij een groep van logistieke bedrijven zoals Hakka, DigiTrans, CertiWeight en cinvio waarin Kerremans eveneens participeerde.

“Inuits is een community van meer dan 180 technologie-experts. Wij willen die expertise delen en start-ups helpen om betere software te bouwen, hun technologie te schalen en hen te ondersteunen in hun algemene groei”, aldus Kerremans.

Dockflow, dat in 2018 startte met het begeleiden van expediteurs doorheen het blocklainlandschap, bouwt momenteel ’s werelds eerste Logistics Enablement-platform, dat ruim 200 carriers toelaat het containerverkeer overzichtelijk op te volgen.