Entrio-CEO Veerle Verfaille (tweede rechts) met de 3 We Are Jane-founders

We Are Jane heeft zijn eerste deal van 2022 beet! Het investeringsfonds voor en van vrouwelijke ondernemers stapt in het Kortrijkse bedrijf Entrio, dat gespecialiseerd is in professionele schoonmaak voor bedrijven en daarvoor kan rekenen op meer dan 130 poetsmedewerkers.

Met deze nieuwe investering wil We Are Jane, in 2019 opgericht door Conny Vandendriessche (House of HR) en voormalige Gimv-investeringsmanagers Muriel Uytterhaegen en Eline Talboom, de groei van het West-Vlaamse schoonmaakbedrijf bestendigen en verder helpen uitbouwen. “Investeren in extra human capital zal key zijn in dit verhaal”, benadrukt Eline Talboom.

Investeren in extra human capital zal key zijn in dit verhaal

Dat hygiëne en onderhoud in tijden van corona meer dan ooit hoog op de agenda staan, hoeft geen betoog. “Dit merken we aan de grote vraag vanuit de bedrijfswereld om hun kantoren en gebouwen te laten onderhouden door professionals”, zegt Conny Vandendriessche.

“Toen Veerle Verfaille (oprichtster en CEO van Entrio; nvdr) een tijdje geleden met ons in contact kwam, waren we onder de indruk van wat zij tot nu toe samen met haar team heeft uitgebouwd binnen een sector waarvan het imago het soms hard te verduren krijgt. Entrio is alvast een bedrijf met een sterke naam binnen een harde sector.”