Laurent Sorber en Bart Vanhaeren van InvestSuite

Het internationale B2B InvestTech en WealthTechbedrijf InvestSuite heeft zes miljoen euro aan strategisch kapitaal opgehaald in de Series A-ronde. Daarmee komt het totale investeringskapitaal sinds de oprichting in 2018 op 15 miljoen euro. Naast de bestaande investeerder PMV kwamen Cronos Group en OSOM Finance aan boord.​​

“Deze financieringsronde is een erkenning van onze missie om de beste diensten in InvestTech naar een zo breed mogelijk publiek te brengen”, aldus Laurent Sorber, CTO en co-founder van InvestSuite. “Het stelt ons in staat om onze groeiambities uit te voeren, ons team uit te breiden en onze innovaties naar financiële instellingen over de hele wereld te brengen.”

“In de snel evoluerende markt van WealthTech en InvestTech heeft InvestSuite een gediversifieerd productportfolio ontwikkeld waar financiële instellingen met grote belangstelling naar kijken, omdat het hen de nodige tools kan bieden om te voldoen aan de behoeften van een opkomende generatie beleggers”, vult Roald Borré van investeerder PMV aan. “Deze financieringsronde zal het bedrijf toelaten zijn productportfolio verder te commercialiseren en een referentie te worden binnen de financiële sector.”