Contentmarketingbureau LVB, gevestigd in Amersfoort, sluit zich aan bij end-to-end-agency iO en vestigt zich op de iO campus in Utrecht, die eind dit jaar naar een gloednieuwe locatie verhuist. Van daaruit zullen ongeveer tweehonderd iO-specialisten opdrachtgevers bedienen.

Sustainable brands met een sterk competitief voordeel bouw je stap voor stap”, aldus Aart Lensink, founder van LVB. “In iO hebben we een partij gevonden die ijzersterk is in het ontwikkelen van digitale ecosystemen voor bedrijven en merken om duurzaam te groeien. Wij geloven dat dit essentieel is om merken te bouwen die waardevol blijven.”

“Niet alleen brengt LVB een unieke visie op merkenbouwen, maar ook versterking op het gebied van video, brand publishing en geïntegreerde merkcampagnes”, vult iO-CEO Pieter Janssens aan. “Bovendien is LVB ijzersterk in onder andere de financiële en publieke sector. Bij elkaar opgeteld zien we zoveel kansen op gezamenlijke groei en profijt voor klanten dat we vol overtuiging samen verder gaan.”