Conneqtin-founders Joeri Soete en Bart Derhore

Bart Derhore en Joeri Soete willen met hun nieuw rekruteringsplatform, dat ze Conneqtin doopten, de brug slaan tussen bedrijven met openstaande vacatures en professionele recruiters, ongeacht of het om grote of kleine agentschappen gaat.

“Uit onze vroegere werkervaringen weten we dat de manier waarop aan rekrutering gedaan wordt in België nog vatbaar is voor heel wat verbetering en veel doeltreffender kan”, aldus de founders.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar werkkrachten zal er een nieuwe wereld opengaan”, maakt Bart Dehore zich sterk. “De meeste bedrijven hebben alleen weet van de bekende kantoren in de rekruteringswereld. Maar er zijn ook heel wat toegewijde, flexibele recruiters aan het werk die heel gericht op zoek kunnen gaan naar specifieke profielen. Deze recruiters krijgen nu de kans om hun slagkracht te bewijzen bij werkgevers.”

“We zorgen voor de administratie, de contracten tussen bedrijf en recruiter en duidelijke communicatie over de tarieven”, voelt Joeri Soete aan. “Bedrijven zullen een heel duidelijk beeld krijgen van het kostenplaatje.  Kortom: zowel bedrijf als recruiter worden administratief ontzorgd door ons platform.”

Bedrijven krijgen tot september de kans hun vacatures gratis op te laden. Daarna krijgen ook recruiters toegang en zien ze op een overzichtelijke manier welke bedrijven op zoek zijn naar welke profielen. Daarmee kunnen de recruiters meteen aan de slag om de juiste profielen te vinden voor de bedrijven die vacatures online zetten.

Een tweede zeer belangrijke pijler waar Conneqtin op inzet, is de wederzijdse beoordeling van bedrijf en recruiter bij elke transactie die ze samen gerealiseerd hebben. Niet alleen op het ogenblik dat de kandidaat gevonden werd, maar ook na zes maanden en na een jaar, om zo de mogelijkheid te bieden de beoordeling bij te sturen. Die beoordeling zal ook aangevuld worden met een aantal automatische scores, bijvoorbeeld voor het tijdig aanleveren van de kandidaat. Aan de hand van die beoordelingen wil Conneqtin bedrijven en recruiters helpen om een perfecte match te vinden.