De nieuwe general manager Leen Anthuenis

Leen Anthuenis is de nieuwe general manager van netwerkorganisatie Startups.be | Scale-Ups.eu, dat via gerichte evenementen start-ups connecteert met relevante stakeholders (investeerders, corporates, experten, talent ...). Anthuenis volgt Charlotte Gréant op die naar leasing start-up LIZY verhuist. Anthuenis wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties, partnerschappen en de verder uitbouw van de organisatie. In 2022 organiseert Startups.be | Scale-Ups.eu in Antwerp expo ook een tentoonstelling over ruimtevaart, de grootste van Europa, waar 40 NASA-ruimtevaartreplica’s van serie-ondernemer en -investeerder Jürgen Ingels zullen worden tentoongesteld.

Leen Anthuenis was de laatste zes jaar directeur bij HRmagazine en FDmagazine, waar ze in stond voor het operationele management en business development. Ze begon haar carrière als HR consultant bij o.a. Atlas Copco, Fluxys maar ook bij groeibedrijven als JooS Consulting.

“Mijn brede netwerk, ervaring met het bouwen van communities en het managen van evenementen kunnen een toegevoegde waarde betekenen voor alle stakeholders van de gehele organisatie”, aldus Anthuenis. “Samen met het team zal ik het wereldwijde netwerk van tech-ondernemers verbreden en start-ups in contact brengen met investeerders en corporate buyers om hen in staat te stellen sneller te groeien. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van innovatie stimulerende projecten als The Big Score, HRTECH.be en de expo SPA©E – The Human Quest.”