Sean Fitzpatrick, CEO van OTA Insight

OTA Insight, wereldwijde leider in cloudgebaseerde hospitality business intelligence, breidt zijn innovatiehoofdkantoor in Gent uit en wil tegen het einde van 2023 zelfs verdubbelen. Toen OTA Insight in 2012 uit de startblokken schoot, telde het Gentse kantoor vijf medewerkers – anno vandaag zijn er dan 105 en dat moeten er dus 210 worden.

Het techbedrijf wil de groeiversnelling vooral realiseren via de 80 miljoen dollar dat het eind 2021 ophaalde in een Series B-financieringsronde geleid door Spectrum Equity.

“OTA Insight is het afgelopen jaar snel blijven groeien”, aldus CEO Sean Fitzpatrick. “De beslissing om ons kantoor in Gent, dat altijd heeft gediend als onze innovatiehub, aanzienlijk uit te breiden, is een essentiële stap om ons groeitraject en onze platformstrategie te ondersteunen.”

“We willen onze klanten en partners de technologie, tools en ondersteuning bieden die ze van ons nodig hebben”, vult Peter De Moor, director of people & talent, aan. “Dat begint met het aanwerven van de juiste mensen, en hen de ruimte en cultuur bieden die ze nodig hebben om te groeien.”