Love Tomorrow, het duurzaamheidsplatform van Tomorrowland, pakt op 28 juli uit met een eerste Love Tomorrow Conference. Die trekt meteen grote kleppers als Yuval Noah Harari, auteur van Sapiens, en David Sirota, de scenarist van de film Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

Het event wordt volgens de organisatoren één van de meest vooruitstrevende samenkomsten over duurzaamheid ooit: ruim 5.000 (inter)nationale bezoekers zullen er worden ondergedompeld in vier cruciale duurzaamheidsthema’s.

“Geen enkel ander entertainment-merk raakt jonge harten en stimuleert gedragsverandering zoals Tomorrowland doet”, aldus Joris Beckers, woordvoerder van Love Tomorrow Conference. “Met onze conferentie willen we sceptici overtuigen, de reeds overtuigden inspireren, en de geïnspireerden echte verandering laten creëren. En welke plaats is daar geschikter voor dan de Freedom Stage in het provinciaal recreatiedomein, de grootste overdekte zaal en meest iconische evenementenlocatie ter wereld?”