De Gentse contract management software scale-up Contractify en het Leuvense legal software platform ClauseBase bundelen de krachten. Samen willen ze klanten samen een volledige contract lifecycle-oplossing aanbieden.

De cloudsoftware van Contractify helpt bedrijven bij het centraliseren, beheren en ondertekenen van alle contracten in één veilige contractbibliotheek. Door de samenwerking met ClauseBase komt hier nu ook de creatiefase bij. Op die manier wordt het mogelijk om de volledige contractcyclus te beheren in Contractify.

Zowel ClauseBase als Contractify zijn de laatste jaren bezig met het onderzoeken en implementeren van artificiële intelligentie in hun tools.

“In gesprekken met prospecten horen we vaak dat ze op zoek zijn naar een oplossing waarin ze de volledige contractcyclus kunnen beheren”, aldus Contractify-CEO Steven Debrauwere. “Van creatie van een contract, tot het goedkeuren, ondertekenen, veilig bewaren en proactief opvolgen ervan: bedrijven willen alles op één centrale plaats kunnen beheren in plaats van voor elke fase een andere tool te gebruiken.