Vlnr: Geert De Winter, Jeroen Poot, Ivan Leysen en Dieter Oversteyns

SAP-implementatiepartner TheValueChain neemt Canguru over, gespecialiseerd in SAP CRM, Analytics, Technology en ERP. De organisatie heeft vandaag ook een stevige footprint in Frankrijk. De overname is vooral ingegeven door de ambitie om de top-of-mind-positie van beide spelers in de Benelux verder kracht bij te zetten.

“We zijn ervan overtuigd dat de gespecialiseerde kennis van Canguru – van SAP sales sloud over service cloud tot e-commerce en marketing cloud – onze dienstverlening op vlak van CX én binnen de rest van ons portfolio naar een nog hoger niveau zal tillen. Deze samenwerking wordt een win-win voor beide partijen”, aldus Ivan Leysen en Dieter Oversteyns, managing partners bij TheValueChain.

Jeroen Poot, medeoprichter van Canguru, geeft aan dat ze op zoek waren naar een strategische partner om die groei nog te versnellen. “We kenden TheValueChain als een bedrijf dat altijd de juiste strategische keuzes maakt. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze stap nieuwe kansen biedt voor onze mensen om zich verder te ontwikkelen en een carrière uit te bouwen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf.”