De Hexa and start-up studio teams

Het nieuwe Hexa wordt een portfoliobedrijf voor start-up studio’s eFounders (B2B SaaS), Logic Founders (fintech) en 3founders (web3). De bedoeling is om het succesvolle model de komende maanden te lanceren in de domeinen klimaat, health, AI en onderwijs.

Hexa werd opgericht door Thibaud Elzière, Quentin Nickmans en Amaury Sepulchre, founders en vennoten bij de Brusselse start-up studio eFounders. Zij lagen ook aan de basis van de twee andere start-up studio’s binnen Hexa. “Logic Founders en 3founders hebben de doeltreffendheid van het model van de start-up studio verder aangetoond”, aldus Thibaud Elziere, co-founder van Hexa. “Vanaf nu wordt Hexa de entiteit die dit model op schaal wil brengen, door de lancering van domeinspecifieke start-up studio’s.”

“Met eFounders hebben we een nieuwe manier van ondernemen gepionierd”, vult Quentin Nickmans, co-founder van Hexa, aan. “Een waarbij bedrijven in teamverband worden opgebouwd. Met Hexa zetten we een nieuwe stap om dit model te repliceren en het in veel verschillende verticals te laten werken. In de toekomst willen we werken aan Health, Climate, Education… en nog verschillende soorten verticalen waar we passie in kunnen vinden - zolang het software blijft, waar we een expertise in hebben.”