Bouchra Hashassi

Het is exact tien jaar geleden dat Bouchra Hashassi haar kans waagde als zelfstandig ondernemer en onder de naam Washville in de Haven van Antwerpen een ecologische truckwash opende. Het parcours dat ze vanaf dat moment aflegde, was behoorlijk hobbelig - tot zelfs een faillissement in 2107 - maar Hashassi beet door.

Met succes, want met Washville Linkeroever’ opent ze op 2 mei een tweede volwaardige vestiging, eveneens in de Antwerpse havenbuurt. Concreet gaat het om de overname van de truckwash van Van Moer Logistics in Zwijndrecht. Met als kers op de taart een strategisch partnership met datzelfde Van Moer Logistics: Washville zal instaan voor alle wasbeurten van het volledige (vracht)wagenpark van één van de grootste logistieke spelers van ons land.

Tijdens haar WOMED campagne, waarvoor Bouchra Hashassi vorig jaar genomineerd was, sprak de Antwerpse onderneemster zich openlijk uit over haar ambitie om van haar concept een keten te maken. Met de opening van Washville Linkeroever komt die droom alweer een stukje dichterbij.