Dstny de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, neemt Tactful AI over, een tech start-up die gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk en Egypte en die Dstny’s positie in de markt van Customer Experience Platforms moet versterken.

Tactfuls Unified Customer Experience Platform (UCX) is een AI- en datagerichte oplossing die zakelijke gebruikers in staat stelt om het klanttraject via meerdere contactpunten te beheren, betrekken en begrijpen.

“Met Tactful aan boord versterken we ons niet alleen met de volgende generatie Customer Engagement-technologie, maar voegen we ook een uitstekend team toe aan onze groep”, aldus Daan De Wever, CEO van Dstny.

Onze M&A-strategie draait om product- en omzetsynergieën, niet om kostensynergieën zoals je vaak elders ziet”, vult Chris Parker, chief platform & innovation officer bij Dstny Group, aan. “Zo groeien we als gezamenlijke bedrijven sneller en krijgen onze klanten veel snellere toegang tot meer en betere producten. Tactful is in alle opzichten een perfecte match.”