Start-ups en scale-ups uit de Brusselse regio kunnen zich vandaag aanmelden voor de twaalfde editie van de Innovative Starters Award (ISA). Innoviris selecteert hierbij de meest innovatieve kandidaten, die kunnen rekenen op een financiële boost (500.000 euro in totaal) om hun strategisch innovatieplan te realiseren over een periode van drie jaar.
Sinds de lancering van de ISA in 2010 zijn een 30-tal start-ups en scale-ups succesvol gegroeid in binnen- en buitenland, met namen als Collibra, Citizenlab of Uware.

“Jonge bedrijven met innovatieve projecten zijn vaak change makers met een reële duurzame impact binnen hun domein en daarbuiten”, klinkt het bij Innoviris. “Een plek op de markt veroveren blijft een uitdaging waar financiering voor hét kantelmoment kan zorgen, zowel als start-up en als doorgroeier.”

“Voor ambitieuze en vooral grensverleggende projecten die de jury kunnen overtuigen, legt Innoviris met de ISA die eerste waardevolle euro’s op tafel. Deze ‘ISA' is niet louter een prestigieus beeldje of een podiumplaats, maar een substantiële financiering van 500 000 EUR voor de laureaten van het programma.”