Vlnr: Luc Langeraert (Managing partner & HR Director Humanistix), Lenny Benaïcha (CGO Kazi), Jürgen Errijgers (Managing partner HRMC), Nikolaas Bellens (CEO Kazi) / ©Nisran Azouaghe

Kazi, dat arbeidsmarktregisseurs en organisaties ondersteunt bij het behouden en aantrekken van het juiste talent, maakt vanaf vandaag deel uit van de Cronos groep, zowat de grootste IT- en HR-dienstverlener van het land. Voor de bestaande klanten van Kazi verandert er in essentie niets, maar de organisatie zelf krijgt nu natuurlijk wel toegang tot het gigantische netwerk van Cronos. Bovendien kan Kazi, in 2015 opgericht door CEO Nikolaas Bellens, zijn dienstenaanbod gevoelig vergroten, aangezien de aanwezige HR-expertise fors wordt uitgebreid.

Onze missie om mismatches op de arbeidsmarkt te vermijden blijft overeind

“Onze missie om mismatches op de arbeidsmarkt te vermijden blijft overeind”, zegt Lenny Benaïcha die Chief Growth Officer is bij Kazi. “De arbeidsmarkt van morgen gaat immers niet enkel over wat mensen kunnen, maar ook over wat mensen willen. We willen daarom nog steeds mensen in HR ondersteunen aan de hand van technologie. Door dit samengaan kunnen we nu naast die technologie een uitgebreid dienstenaabod plaatsen, aangezien we terechtkomen in een HR-cluster, met daarin gerenommeerde bedrijven als HRMC, Humanistix en B-flow.”

Opgericht in 1991 evolueerde de Cronos Groep van een éénmansbedrijf naar een sterke organisatie met 7.000 medewerkers, 768 miljoen euro geconsolideerde omzet in 2019 en 5.000 klanten in de Benelux.