Stéphanie Ouachan, founder & CEO van Striktly

De Antwerpse software scale-up Striktly heeft 1 miljoen euro groeikapitaal opgehaald bij IT-ondernemer Kris Kerremans, oprichter en eigenaar van INUITS. Die wordt meteen ook minderheidsaandeelhouder in de scale-up van founding CEO Stéphanie Ouachan, die als enige in België een all-in-one combinatie van CRM-, ERP- en pre-accounting software aanbiedt aan de kmo-markt. De kapitaalronde werd begeleid door het Antwerpse advocatenkantoor Four&Five.

Kris Kerremans deed eerder al smart investments in de wereld van logistieke en maritieme IT-platformen zoals Dockflow, Cinvio, Certiweight, Digitrans en Hakka.“Striktly heeft een uniek cloudaanbod voor de Belgische markt en een enorm groeipotentieel”, vertelt hij.

“Het bedrijf heeft er al een indrukwekkend traject opzitten en de authentieke ondernemersflair van Stéphanie werkt bovendien heel aanstekelijk. Samen met haar en al haar medewerkers zullen we nu een turbo onder Striktly zetten. Vanuit mijn ervaring en via de 200 Open Source-experts van Inuits wil ik Stéphanie en haar team helpen om verder door te groeien en hun technologie verder te schalen.”