Cédric Herregodts, Chief Commercial Officer van FLOWSPARKS

FLOWSPARKS, koploper in innovatieve e-learningtechnologie, gaat in zee met GuyKat, leverancier van e -learning oplossingen op maat. Dankzij dit wereldwijde partnership kan het van oorsprong Gentse FLOWSPARKS, dat actief is bij meer dan 1600
bedrijven in ruim 150 landen, nu ook de Britse en Amerikaanse markt aanboren.
De innovatieve Saas-softwaretoepassing werd recent nog bekroond met een Brandon Hall Gold Medal Award in de categorie ‘Best Advance in Content Authoring Technology’.

“We zijn bijzonder trots op ons partnership met GuyKat en op onze gedeelde missie om klanten te laten excelleren door hen toegang te geven tot de meest
geavanceerde digitale leeromgeving”, aldus Cédric Herregodts, CCO van FLOWSPARKS. “We willen samen uitblinken door state -of-the-art technologie aan te bieden, maar we gaan beiden ook voluit voor de meest uitmuntende klantenbegeleiding.”

“Er zijn verschillende intuïtieve auteurstools op de markt, maar FLOWSPARKS is de enige die didactische elementen toevoegt aan de inhoud en zo het geheel naar een hoger niveau tilt”, reageert Guy McEvoy, founding CEO van GuyKat. “We hebben nog geen andere auteursoplossing gezien waarbij deze begeleiding inbegrepen zit. FLOWSPARKS is voor ons dan ook een game changer.”