Dries Boven

De Belgische scale-up VOLEF realiseert elk jaar een omzetverdubbeling door focus op niche en disruptieve e-commerce-innovatie in een klassieke B2B-markt. Het e-commercebedrijf, met LuxuryForMen.com en ExclusiveBusinessgifts.com onder haar noemer, verhuist nu zijn logistieke hub naar Turnhout om de capaciteit te verviervoudigen én lanceert een Franse en Duitse variant van consumentenplatform LuxuryForMen.com.

Vooral de Duitse markt heeft enorm veel potentieel en vertegenwoordigt inmiddels 20% van onze omzet. Daar zijn wij als 100% Belgische speler heel fier op

“De forse opmars van online shoppen tijdens de corona-lockdowns heeft ook op ons bedrijf een positieve uitwerking gehad”, vertelt zaakvoerder Dries Boven. “Maar zelfs nu de fysieke winkels weer volledig open zijn en mensen meer buiten komen, groeit ons bedrijf nog altijd fors.”

“Een nieuwe kapitaalverhoging, magazijnuitbreiding en lancering van de sites in Duitsland en Frankrijk zijn bovendien het bewijs dat Belgische e-commercespelers het buitenland kunnen veroveren en niet enkel andersom. Vooral de Duitse markt heeft enorm veel potentieel en vertegenwoordigt inmiddels 20% van onze omzet. Daar zijn wij als 100% Belgische speler heel fier op.”