Ann-Sophie Van Triel

Branding & digital agency social issue, het geesteskind van creative director Ann-Sophie Van Triel, opent een tweede kantoor in Lanaken. Het huidige kantoor in Lokeren, dat in november 2021 openging, krijgt er dus een vestiging bij.

“Onze huidige klanten bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen”, legt Ann-Sophie uit. “Maar we kregen een fantastisch mooi voorstel van Jochen Leen, de juwelenontwerper van het gelijknamig merk en mede-eigenaar van onder andere vijfsterrenhotel La Butte aux Bois in Lanaken, tweesterrenrestaurant Ralf Berendsen in Lanaken, Hotel Stiemerheide in Genk en sterrenrestaurant De Kristalijn in Genk.”

“Lokeren-Lanaken is een rit van gemiddeld twee uur. Iedere dag op en af rijden is gewoonweg niet realistisch, dus hebben we beslist om een tweede vestiging van Social Issue te openen, in het pand van La Butte aux Bois nota bene, zodanig dat we ook in deze regio onze klantenportefeuille kunnen uitbreiden en tegelijkertijd voor de groep kunnen werken.”

Van Triel zal bij de nieuwste klant van Social Issue de rol van Public Relations & International Sales opnemen.