CoachHub-founders Yannis en Matti Niebelschuetz

CoachHub, wereldwijde pionier in coaching, heeft 200 miljoen dollar opgehaald in een Series C-ronde die geleid werd door de Belgische investeringsmaatschappij Sofina en SoftBank Vision Fund 2. De aanzienlijke investeringsronde, te danken aan CoachHub’s uitstekende tractie en wereldwijde marktpositie, zal vooral dienen om productinnovatie en operaties van CoachHub verder te schalen en de wereldwijde uitbreiding van het bedrijf te versnellen. Acht maanden geleden haalde CoachHub ook al eens 80 miljoen dollar op.

“Bedrijven blijven zich aanpassen aan de nieuwe norm van hybride en remote werken”, aldus Matti Niebelschuetz, co-founder van CoachHub. “Dat betekent dat leiders individuele ondersteuning en oplossingen nodig hebben om de prestaties, betrokkenheid en motivatie van werknemers te verbeteren, terwijl welzijn voorop blijft. Digitale coaching biedt deze voordelen en meer, wat resulteert in een snel stijgende wereldwijde vraag naar de diensten van CoachHub.”

“Als bedrijf dat de toegang tot kwaliteitscoaching wil democratiseren, komt de missie van CoachHub overeen met onze strategie voor verantwoord beleggen”, aldus Harold Boël, CEO van Sofina. “We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om hun wereldwijde ambities verder te ontwikkelen.”