RELEVATION-founder Idriss Goossens (© PropTechlab)

RELEVATION is op 29 en 30 juni aan zijn derde editie toe. Dit tweedaagse en 100% online event werd aan het begin van de pandemie vanuit een Belgische huiskamer opgestart en is vandaag een wereldwijd platform dat urbantech startups/scale-ups matcht met investeerders. Aan deze derde editie nemen de meest actieve VC’s ter wereld deel (A/O PropTech, PropTech1, SoftBank, Fifth Wall ...), maar ook techreuzen als Microsoft en Autodesk, en politieke zwaargewichten als de burgemeester van Brussel.

Ook tijdens deze editie krijgt vastgoed bijzondere aandacht. “De bouwwereld is verantwoordelijk voor 40 procent van alle koolstofemissies wereldwijd”, klinkt het RELEVATION-founder Idriss Goossens. “Om de sector koolstofvrij te maken, investeren risicokapitaalinvesteerders jaarlijks meer dan 40 miljard dollar in klimaattechnologie.

“Dankzij REVELATION zullen de aanwezigen kunnen investeren in de technologieën die de grootste kans hebben om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Ze zullen bespreken welke markten en bedrijven duurzaamheid op een zinvolle manier omarmen en hoe we de vastgoedsector mobiliseren met een enorm gevoel van urgentie.”