Dstny, de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, heeft het in Londen gebaseerde Qunifi overgenomen. Deze Microsoft Teams-integratiespecialist is met zijn Call2Teams-platform wereldwijd leider in Teams-integratie voor UCaaS-providers. De overname kadert in de strategie van Dstny op vlak van zakelijke integraties en geeft Microsoft Teams-gebruikers bijkomende business- en innovatiemogelijkheden.

“We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bedrijven die passen bij onze strategie en bedrijfscultuur en die we tegelijkertijd kunnen helpen sneller te groeien”, aldus Daan De Wever, CEO van de Dstny Group. “Deze overname is daar een perfect voorbeeld van. Met de overname van Telepo in de zomer van 2021 zetten we een grote stap voorwaarts op vlak van zakelijke communicatieoplossingen, met Meridix eind 2021 op gebied van communication analytics en nu met Qunifi wat betreft zakelijke integraties.”

“Dstny en Qunifi zullen hun roadmaps op elkaar afstemmen, zodat hun respectievelijke partners en service providers toegang krijgen tot meer innovatieve producten”, voegt Jeannie Arthur, CEO van Qunifi, toe.