Karel Hendrickx, CEO van DynApps

Eén week nadat bekend raakte dat Odoo het waardevolste techbedrijf van België is geworden, trekt DynApps, de grootste Odoo-implementatiepartner in de Benelux, een nieuwe aandeelhouder aan om de snelle groei mee in goede banen te leiden. Green Park Investment Partners heeft veel ervaring in het schalen van bedrijven. Zo was het nauw betrokken bij de uitbouw van digital agency’s als het Belgische Make It Fly en het Nederlandse Perplex. In het verleden was Green Park ook al aandeelhouder van House of Talents.

“We verwelkomen de interesse van professionele investeringspartijen als Green Park Investment Partners in het ecosysteem van implementatiepartners”, aldus Fabien Pinckaers, CEO van Odoo. “Die zullen schaalvergroting, professionalisering en internationalisering stimuleren en daarmee bijdragen aan de mogelijkheid om ook grote en complexe organisaties succesvol te bedienen.”

DynApps, opgericht in 2010 door CEO Karel Hendrickx en COO Janik Thorez, heeft zijn hoofdkantoor in Geel, stelt 40 mensen tewerk en draait meer dan 5 miljoen euro omzet in België en Nederland.