Thijs Janse (OCTO REEF), Vadis Odjijdja, Enzo Maenhout (Cyclo Studio) en Tanguy Serraes (OCTO REEF)

De Gentse holding OCTO REEF van de jonge ondernemers Tanguy Serraes, Thijs Janse, Pieter Lavens, Bram Lavens en Toshoni Van Craen, investeert in Cyclo Studio, een outdoor spinningconcept dat in 2019 werd opgericht door Oost-Vlaming Enzo Maenhout. Ook profvoetballer Vadis Odjidja, aanvoerder van AA Gent, doet zijn duit in het zakje.

OCTO REEF (het vroegere HLVC), opgericht door young entrepreneurs Tanguy Serraes, Thijs Janse, Pieter Lavens, Bram Lavens en Toshoni Van Craen, investeert sinds 2019 aan de hand van private equity en venture capital in tal van ondernemingen. Met Cyclo Studio heeft de holding intussen acht bedrijven in portefeuille.

“Ik investeer graag in gedurfde, ambitieuze ondernemingen in de sportwereld”, zegt profvoetballer en investeerder Vadis Odjidja die eerder ook als investeerder in de Gentse SportsTech start-up Scarab Sports stapte. “De board van OCTO REEF overtuigde me met een sterk businessplan. Ik kijk uit naar de stappen die we met Cyclo Studio zullen zetten.”

“Vanuit OCTO REEF geloven we heel hard in doing well by doing good, aldus co-founder Tanguy Serraes. “Al onze bedrijven moeten een positieve impact hebben op de samenleving. Cyclo Studio valt daar perfect onder: iedereen is bij Cyclo Studio welkom, ongeacht sportniveau. Ook toegankelijkheid en laagdrempeligheid vormen een centrale pijler. ”