OneWelcome, Europa’s grootste Identity & Access Management-platform, neemt in het kader van zijn groeistrategie het Leuvense Scaled Access over. Dankzij de technologie van deze specialist in autorisatie kunnen organisaties nog preciezer de toegang van consumenten en andere bedrijven tot online diensten en apps managen. Met de overname verstevigt OneWelcome haar positie als Europees leider in haar segment.

“OneWelcome ontstond een half jaar uit de fusie van iWelcome en Onegini”, verduidelijkt Danny de Vreeze, CEO van OneWelcome. “Dat we nu al een volgende stap in onze groeistrategie zetten, laat zien hoe vastberaden we zijn om voorop te blijven lopen in de Europese markt.”

“Met de overname van Scaled Access verdiepen en verbreden we ons aanbod tot een superieure geïntegreerde Identity-oplossing voor het managen van externe identiteiten en kunnen we de verdubbelde vraag die Gartner voorspelde voor dit jaar te gelde maken.”

Bovendien versterken we onze concurrentiepositie ten opzichte van Amerikaanse spelers, omdat we als Europese partij nu nog beter inspelen op de Europese complexiteit.