Rika Coppens, CEO van House of HR

Met de overname van House of HR realiseert Bain Capital Private Equity de grootste buy-out door private equity in België ooit. De ambities van dit strategische partnership zijn er dan ook naar: House of HR neemt onder die nieuwe vleugels meteen het Nederlandse Agium (een finance specialist) over en heeft de intentie uitgesproken hetzelfde te doen met het Franse ABMI, gespecialiseerd in advies- en ingenieursdiensten. Sowieso was House of HR in 2022 goed voor zestien overnames.

“Overgenomen worden door één van de grootste private equity fondsen ter wereld en zestien overnames in hetzelfde jaar afronden, was een hele uitdaging voor onze teams om waar te maken”, aldus Rika Coppens, CEO van House of HR. “Met Bain Capital aan boord is er echter geen reden om ons groeipad te vertragen.”

“We zijn erg blij dat we via de overname van ABMI onze voetafdruk in Frankrijk zullen kunnen vergroten. Volgend jaar wordt een uitdagend jaar genoemd, maar we hebben goede hoop dat we dankzij onze ambities onze doelen kunnen blijven waarmaken. Elke crisis komt ook met kansen.”