Intracto Group krijgt zijn expansiehonger maar niet gestild en rijft aan een verschroeiend tempo het ene bedrijf na het andere binnen. Als geïntegreerd full-servicebureau in België, Nederland én Scandinavië wil het ambitieuze bedrijf dé partner zijn die klanten laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Met dat doel voor ogen heeft het snelgroeiende bedrijf uit Herentals nu ook een 33ste overname gedaan. Nummer negen in Nederland na eerdere acquitisities van Zoekhelden, Codezilla, We are you, Burst, Booming, Stendahls, Orangedotcom, en Internet Architects. Dit keer liet founder en CEO Pieter Janssens zijn oog vallen op het achtkoppige team van Force451, een creative agency uit Den Haag dat is gespecialiseerd in all-in concepten en campagnes. Klanten van Force451 zijn onder andere FrieslandCampina, Topking en gebiedsontwikkelaar AM.

“Force451 is geen onbekende voor onze Campus Rotterdam aangezien we er in het verleden al meermaals mee hebben samengewerkt”, aldus Pieter Janssens. “Hen aan boord halen betekent voor ons een sterke toevoeging in onze end-to-end propositie. Vooral hun UX-expertise is zeer waardevol voor ons. ”

Campus Rotterdam van Intracto Group blijft op die manier stevig groeien en is vandaag al meer dan 100 experts sterk. Recent nam het ook al Internet Architects, Foreach, We Are You en iValue over.