Reliving-founders Ananda van Doorn en Jody Klaassen

Reliving werd drie jaar geleden in Nederland opgericht met als bedoeling design- en vintage meubelen een tweede leven te geven. De jonge founders Ananda van Doorn en Jody Klaassen willen vooral tegen de trend van fast furniture ingaan: naar schatting worden in Europa jaarlijks 60 miljoen meubels weggegooid.


Reliving start nu ook op in België en wil zich onderscheiden van andere platformen als Tweedehands.be door met de look van een mooi meubelmerk uit te pakken. De website telt ondertussen 14.000 items, maar de founders hopen door de opstart in België fors uit te breiden.

Bij Reliving koop je tweedehands met de ervaring alsof je nieuw koopt

“Er circuleren zoveel mooie deco items en meubels van hoge kwaliteit die klaar voor een nieuwe thuis”, aldus Ananda Van Doorn, co-founder van Reliving. “Met ons online platform willen we deze stuks zo lang mogelijk in de omloop houden. In de hoop dat ze een eeuwig leven krijgen.”

“Bij Reliving koop je tweedehands met de ervaring alsof je nieuw koopt”, vult co-founder Jody Klaassen, aan. “Snel, makkelijk en veilig. Maar we willen bezoekers op de website ook inspireren en laten zien hoe je een uniek interieur creëert.