Stéphanie Ouachan is één van de vijf ambassadeurs van Start-Up Antwerp

Start-Up Antwerp is een nieuw initiatief van Universiteit Antwerpen en Voka: een platform waarop het alle start-ups, verschillende startersinitiatieven en gevestigde ondernemingen in de regio met elkaar in contact wil brengen. Het moet zorgen voor meer kruisbestuiving binnen de brede regio en die op de kaart zetten als dé starters hotspot van Vlaanderen.

“De contacten van start-ups blijven meestal beperkt tot de eigen bubbel, waardoor ze vaak opportuniteiten mislopen”, klinkt het bij de initiatiefnemers van Start-up Antwerp. “Door incubatoren en andere startersinitiatieven samen te brengen, willen we nog meer kruisbestuiving en samenwerking tussen start-ups faciliteren.”

De vijf ambassadeurs van Start-up Antwerp zijn overigens niet van de minsten: Filip Smet (CEO van AMOTEK Technologies), Stéphanie Ouachan (CEO van Striktly Business Software), Matthias Browaeys (CEO van WinWinner), Mo Lamkoref (CEO van Momade Cupcakes) en Dennis De Cat (Managing partner van Upthrust).

Tijdens het lanceringsevent op 30 mei gaan de ambassadeurs van Start-up Antwerp in een panelgesprek dieper in op hun uitdagingen in het ondernemerschap, hun grootste successen en hun toekomstvisie. “Kom naar buiten met je idee, bouw je netwerk uit en spreek dat ook aan. Dat is onze centrale boodschap”, aldus Matthias Browaeys.