CM en Socialistische Mutualiteiten zullen Doktr, de videoconsultatie-app van Proximus, actief ondersteunen door die aan hun leden te presenteren. Door samen te werken met het lokale ecosysteem, wil Doktr videoconsultaties op een toegankelijke, veilige en gebruiksvriendelijke manier faciliteren.

De app moet een toekomstgericht hybride zorgmodel mogelijk helpen maken: patiënten moeten zich niet altijd verplaatsen om een arts te bezoeken en de druk op de Belgische gezondheidszorg kan worden verplicht. Sinds de invoering is de app al bijna 150.000 keer gedownload en telt hij vandaag 30.000 geregistreerde gebruikers.

“Onze alliantie met CM en Socialistische Mutualiteiten is een belangrijke stap om van Doktr dé toonaangevende speler op het vlak van videoconsultaties in België te maken”, aldus Guillaume Boutin, CEO van Proximus Groep. “Door een volwaardige entiteit te worden binnen de Proximus-groep zal Doktr over de middelen beschikken om zijn ontwikkeling verder te versnellen en zich te blijven toespitsen op innovatie.”