Ibrahim Ouassari (MolenGeek) en Axel Smits (PwC België)

PwC België en tech-ecosysteem MolenGeek werken voortaan structureel samen, met als ambitie mensen uit te rusten met de skills die ze nodig hebben op de toekomstige arbeidsmarkt van het digitale tijdperk. PwC zal MolenGeek helpen bij het beoordelen van hun bestuursmodel en huidig ​​financieel plan, juridisch en fiscaal advies geven en MoLearning, het e-learningplatform van MolenGeek, ondersteunen.

“We werken samen met scholen, stellen financiering beschikbaar voor start-ups, zetten programma’s op om mensen bij te scholen en nog veel meer”, aldus Ibrahim Ouassari, co-founder en partner bij MolenGeek. “Om een ​​gunstig klimaat voor digitalisering in België te creëren, is het noodzakelijk om verschillende aspecten parallel aan te pakken. Om dit doel te bereiken hebben we nood aan begeleiding, advies en ondersteuning om de beste keuzes te maken. Dankzij de expertise van PwC maximaliseren we de impact op onze samenleving.”

Digitale innovatie is de sleutel tot een inclusieve samenleving voor onze jongere generaties

“Digitale innovatie is de sleutel tot een inclusieve samenleving voor onze jongere generaties”, vult Axel Smits, voorzitter van PwC België, aan. “We zijn trots dat onze samenwerking MolenGeek een nieuwe stimulans geeft om ondernemerschap te bevorderen en op zijn beurt een diverse digitale beroepsbevolking kan opleiden - een die is toegerust om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.”