Specialist in traceer- en IoT-technologie Sensolus en IT-dienstverlener VanRoey.be, dat bedrijven bijstaat in procesdigitalisering en -automatisering, slaan de handen in elkaar. In hun partnership werken ze aan een oplossing voor geïntegreerd end-to-end asset management. Daarnaast krijgen bestaande en nieuwe klanten toegang tot een onestopshop met een breder aanbod van oplossingen via een single point of contact.

“Sensolus heeft nood aan partners die de zakelijke processen kennen en onze traceer- en IoT-oplossingen kunnen integreren en visualiseren in de bestaande systemen van de klant”, aldus Filip Van Lancker, head of partnerships bij Sensolus. “Aangezien VanRoey.be ijzersterk is in onder andere netwerkoplossingen, konden we ons geen betere partner voorstellen.”

“Dit opent vele deuren naar extra inzichten en automatisering”, vult Karin Versmissen, sales & marketing director bij VanRoey.be, aan. “Data is the new oil, maar de kunst is om relevante data eenvoudig te vergaren en helder te presenteren. Dat is de echte kracht van Sensolus.”