Kurt De Vlieghere, oprichter van SKINN Branding Agency

SKINN Branding Agency is al vijftien jaar actief in Vlaanderen, met kantoren in Brugge en Antwerpen, maar lonkt nu ook naar het buitenland. Heel concreet wordt in april 2022 een kantoor geopend in Amsterdam, van waaruit SKINN zijn diensten wereldwijd zal aanbieden.

Nu het ondernemingsklimaat in Londen een pak complexer geworden is, trekken namelijk veel grote en internationale bedrijven met hun Europese hoofdkwartieren terug naar het vasteland. Een bruisende stad als Amsterdam is dan vaak the next best thing. SKINN wil naast het vinden van nieuwe klanten ook in tappen op de creatieve ecosystemen die Amsterdam te bieden heeft. De Nederlandse grootstad is niet alleen een magneet voor de grote corporates geworden, ook creatief talent vestigt zich er als logisch gevolg.

“Na 15 jaar is het hoog tijd voor de sprong naar het buitenland”, aldus founder Kurt De Vlieghere. “Bovendien kiezen we in deze digitale tijd graag en bewust voor fysieke nabijheid. We willen dichtbij en beschikbaar zijn voor onze klanten. We willen ook dichtbij zijn voor het spotten en aantrekken van talent om ons team te consolideren met nog meer senioriteit.”