De Gentse event agencies New Balls Please en Clouds gaan voortaan samen door het leven en worden onder de naam New Balls Please 100 % Events het grootste Gents evenementenkantoor. Na de COVID-crisis die de event sector heel hard trof is het voor beide bedrijven een logische stap richting meer stabiliteit, zekerheid en groei.

“De COVID-crisis overleven was een hele uitdaging, maar dwong ons ook om na te denken over hoe we als bedrijf nog sterker zo’n moeilijke periodes kunnen overbruggen”, aldus Michel Van Camp, co-founder van New Balls Please. “Een nauwe samenwerking of zelfs fusie met een ander kantoor was onmiddellijk een van de pistes, en we wisten al langer dat we qua klantenportefeuille, manier van werken, stijl en cultuur heel dicht aanleunen bij Clouds.”

New Balls Please telt nu een team van 11 event managers, aangevuld met een afdeling grafisch ontwerp en planning en digitale marketing, goed voor bijna 20 personen in totaal. “Wij hebben van bij de start gekozen om te investeren in seniorprofielen die strategisch ondersteund worden door jonge mensen. We kijken ernaar uit om de ervaring van het Clouds-team mee in deze filosofie te integreren”, besluit co-founder van New Balls Please Valerie De Coster.