Koen Verhaert, CEO van de Verhaert Masters in Innovation groep

Verhaert Masters in Innovation neemt de Duitse, wereldwijd actieve Academy for Corporate Entrepreneurship (AfCE) over. De deal past perfect in de ambitie van Verhaert om klanten nog beter te helpen in het vergroten van hun innovatiecapaciteit: dé specialiteit van AfCE is namelijk om binnen bedrijfsorganisaties innovatieteams, e-cursussen, kickbox-, incubatie- en acceleratieprogramma's op te zetten.

“Steeds meer bedrijven voelen de potentiële dreiging van start-ups en het veranderende digitale landschap”, aldus Koen Verhaert, CEO van de Verhaert Masters in Innovation groep. “Ze zoeken intern expertise om een portfolio van innovatieprojecten over verschillende business units te creëren. AfCE heeft een strategie ontwikkeld die begeleiding combineert met educatieve inhoud en het succespercentage van innovatieprojecten met eigen werknemers drastisch verhoogt.”

Zowel AfCE als Verhaert delen de visie om de innovatiestatus te verbeteren, zodat kritieke problemen worden opgelost, waarde en groei worden gecreëerd en werknemers zich meer betrokken en voldaan voelen”, besluit Stijn Smet, director of Verhaert Academy for Corporate Entrepreneurship.