Onder de naam ‘Sparks’ helpen vijf Brusselse ondernemers bedrijven om efficiënter te vergaderen. De start-up doet dat met een flexibel vergaderaanbod op een optimale locatie net naast het station Brussel-Centraal, voorzien van veertien gloednieuwe meetingrooms en ondersteund door een team van experten en een eenvoudig reserveringssysteem.

​“In de eerste plaats wilden we een ruimte creëren waarin onze klanten zich prettig voelen, de dagelijkse sleur doorbreken en daardoor inspiratie opdoen”, aldus Martin Vanderborght, co-founder en CEO van Sparks. “We hebben ook veel aandacht besteed aan de akoestiek, de hygiëne en een ergonomische omgeving, met daglicht in alle ruimtes en de nieuwste technologische snufjes.”

Intussen draait Sparks al op volle toeren. “Wij krijgen reservaties binnen voor strategische vergaderingen van 10 tot 120 personen, maar ook voor evenementen tot 250 personen in ons iconische theater”, vervolgt Vanderborght. “Bedrijven hier bij ons in de buurt en ook Europese organisaties hebben al vertrouwen in ons. Dit is zeer bemoedigend voor de toekomst.”