Naomi Mardaci

Naomi Mardaci herlanceert VAMatchmaking, het platform dat ze vorig jaar overnam en waar ondernemers en kmo’s freelance administratieve krachten als Virtual Assistent kunnen inzetten. De oprichtster zelf noemt het een “Tinder voor ondernemers en ondersteunende krachten”, omdat het platform voor hen de match maakt.

Virtual Assistants besparen ondernemers tijd, die ze kunnen gebruiken voor de groei van hun bedrijf”, aldus Naomi Mardaci, zelf sinds 2018 Virtual Assistant. “Ze bieden ondernemers de nodige, virtuele ondersteuning op vlak van administratieve, technische en financiële taken. Denk maar aan facturen maken en inboeken, payroll, e-mailbeheer, telefooncentrale, maar ook heel wat digitale taken.”

Voor ondernemers kan het lastig zijn om de juiste virtual assistant te vinden. “Het is daar waar VAMatching dé oplossing biedt”, gaat Mardaci verder. “VA’s kunnen een eigen profiel aanmaken en hun competenties en beschikbaarheden weergeven. Opdrachtgevers kunnen zich op hun beurt dan weer registreren om opdrachten te lanceren en de geknipte VA te vinden, zowel voor korte als lange samenwerkingen.”